perjantai 8. maaliskuuta 2013

Leidi Cruuuuuuul

41/83

Huhuuuu!
Anteeksi tämä hiljaisuus. Elämämme on tällä hetkellä niin hektistä ettemme ole kerinneet koneelle saatikka blogiimme (just joo). Olemme molemmat käyneet Amsterdamissa, emme tosin toistemme seurassa vaan kauan kaivattujen vieraiden, joiden henkilöllisyys jääköön nyt paljastamatta. Tässä on tullut tutustuttua Punaisiin lyhtyihin, Ajaxin areenaan (Riina: "Missä olit Zlatan? Olin vain muutaman vuoden myöhässä?") sekä muihin kiinnostaviin paikkoihin. Tärkeä huomio Punaisilta lyhdyiltä: älkää kävelkö liian lähellä ikkunoita, saatatte pelästyä.

Kevät on myös saapunut Maastrichtiin, bongasimme ensimmäiset kukkaset (krookukset) ja +15 astetta olevat päivät hellivät pitkän talven jälkeen kalmankalpeita kasvojamme (pst. tältä näytimme).
Toinen meistä on seikkaillut tällä viikolla ympäri Maastrichtia ja Aachenia, toinen taas on joutunut metsään. Kukin päätelköön tästä kumpi on kummassa ollut.. Tämän päivän kohokohta löytyi paikallisesta Albert Heijnista. Kylmähyllyn ylimmällä hyllyllä kohtasimme näyn, jota olimme odottaneet.... rahkaa!!! (toim. huom. hollanniksi kwark).

Hurjalta tuntuu, että jo lähes puolet vaihtoajasta on jo kulunut... Enää olisi noin kuusi viikkoa jäljellä ja paljon olisi vielä nähtävää.
Kolmen viikon päästä on jo pääsiäinen ja silloin teemme pikavisiitin S(u)omeen. Täytyy myöntää, että odotamme jo vierailuamme. Aika menee varmasti nopeaan, sillä tarkoituksenamme olisi tehdä viikonloppureissu johonkin muualle. Ajattelimme kysyä myös, jos joku vaihtareista lähtisi meidän kanssamme.
Tänä iltana olemme viihdyttäneet itseämme tuon aina niin ihana 90-luvun musiikin tahdissa. Tässä teille myös piristystä perjantai-iltaan.




XOXO, Ysäri lovers Espi & Ripe

Pssssttt. Hyvää naistenpäivää ihanat soomalaiset muijjat!!!



4 kommenttia:

  1. Kiitos viikosta soomelaiset muijjat! <3

    VastaaPoista
  2. Hah. Tajusin, etten oo pitkään aikaan käyny lukemassa. Mut ei se mitään, teilläkin oli ollu tauko. :)
    J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meijän elämä on kiireistä :D mut eiköhän me pian väsätä uutta :)Pian nähään!
      -R

      Poista