maanantai 18. helmikuuta 2013

Lätkää ála Holland

23/83

Tasan 60 päivää enää (onko meillä lähtökohdat vähän väärät).

No. Asiaan.

Eilen olimme viettämässä niin ihanaa sunnuntaipäivää tutustuen tuohon suomalaiseen kuninkuuslajiin. Jääkiekkoon. Muutenkin viikonloppu on ollut kiekkopainotteinen, koska katsoimme lauantaina Urho-TV:ltä SM-liigan tulevan voittajajoukkueen Rauman Lukon kotipeliä. Ja kuinka ollakaan, Lukko voitti tietysti.

Vähän erilainen joukkuebussi

Sunnuntaina otimme bussin kohti Geleeniä, jossa joukkueet Geleen Smoke Eaters ja HYC Herentals kohtasivat. Bussimatka meni ihan hyvin, mutta jossakin välissä jouduimme kysymään kuskilta, missä olemme. Hän ystävällisesti lupasi huikata, koska meidän täytyisi jäädä pois. Lisäksi hän neuvoi meidät suoraan hallille. 

Voisi olla Kankaanpään jäähalli

Jäähallille (tarkemmin sanottuna urheilukeskukselle) päästyämme meidän piti ensin selvittää, miten löydämme kaukalon uimahallin/liikuntasalien joukosta. Myös liput olivat ehkä hieman kalliita ottaen huomioon hinta-laatusuhteen. Joukkueet tulivat kentällä ihmemaskottien seurana ja ihmiset polttivat katsomossa soihtuja. Myös meille tarjottiin soihtuja, mutta emme oikein tienneet mitä ne olivat, niin emme uskaltaneet niitä ottaa.

Näin joukkueet otetaan vastaan Hollannissa

Itse pelistä ei ole suoraan sanottuna paljoa kerrottavaa. Se oli hidasta roiskimista päädystä päätyyn Missä joukkuepeli, missä puolustus?? Pelin kohokohta oli ehdottomasti se, kun Eatersien suomalaismaalivahti Sami Heinonen kävi taklaamassa vastustajan hyökkääjän maalintakana. Ihmiset puhkesivat silloin huutamaan: "Saaaami! Saaami!". Me tietysti muiden mukana.

Lämmittelyä  
  
Sami

Näimme kaksi erää, mutta jouduimme sitten lähtemään, koska bussimme Maastrichtiin lähti. Ja mikä onkaan tämän tarinan opetus? Suomessa pelataan hyvää kiekkoa ja munkki maistui!


XOXO Sami Heinosen kaverit, Essi & Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti